Szemöldök tetoválás Csodálatos formáért

Szemöldököd nagymértékben befolyásolja az arckifejezésedet. A szemöldökön végzett átalakítás talán a legnagyobb kihívás a szakember számára, hiszen egy helyén való-, jól eltalált korrekció nagyon látványos átalakulást eredményez. Míg egy rosszul választott forma vagy technika természetellenes irányba változtathatja meg az arcod karakterét!

Szemöldök tetoválási technikák

Ma már mindenki megtalálhatja azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább személyiségéhez illik. Természetes, szálas microblading szemöldöktetoválástól a sminkelt, púderes hatású technikáig.

I. Természetes hatású microblading, szál tetoválás

Az egyik legnépszerűbb tetoválás. A saját szemöldök színéhez leginkább hasonló pigmentet használva szálakat tetoválunk, ami dúsítja, kiegészíti a ritkás, néhol hiányos szemöldököt. Zsírosabb bőrű, tág pórusú vendégeknek nem ajánlott.

II. Sminkelt hatású púderes szemöldök tetoválás

Egyre divatosabb a púderes technika, amivel a mindennapokra is tökéletes enyhén sminkelt hatás érhető el. Színválasztástól és technikától függően elérhetünk természetes és erősebb hatást is. Hosszú távon a legfenntarthatóbb tetoválás minden bőrtípusnak.

III. Kombinált szemöldök tetoválás

A szemöldök elejére szálakat húzunk, de alul és a végén hangsúlyosabbá tesszük a púderes technikával. Tökéletes kombináció, de érdemes megjegyezni, hogy csak a normál vagy száraz bőrben kaphatunk szép eredményt.

A tetoválás menete, hossza

Előrajzolás az egyik legfontosabb része a munkának. Akár 30-40 percig is készítjük az előrajzolást. A tökéletes hosszt, vastagságot is kimérjük az arcvonásokhoz és addig rajzolunk, amíg a vendég és a tetováló is teljesen elégedett a formával. Speciális ceruzával rajzolunk, amit nem távolítunk el a tetoválás előtt.

Ezután megkezdődik a tetoválás, ami körülbelül 1 órát vesz igénybe. Közben folyamatosan érzéstelenítünk, így a beavatkozás teljes mértékben fájdalommentes marad.

Fájdalom

Legkorszerűbb érzéstelenítőknek hála a fájdalom egyáltalán nem, vagy enyhén érezhető.

Utókezelés

A sminktetoválás után a bőrfelületet speciális bőrfertőtlenítővel fertőtlenítjük és regeneráló hatású utóápoló krémmel kezeljük. Mindenkinek saját krémet adunk a további otthoni ápolásra. Az utóápolóval a következő 7-10 napban, napi 1x-2x (bőrtípustól függően), vékony rétegben felkenve ápolni kell.

Korrekció és véglegesítés

Korrekcióra 5-12 héttel a tetoválás után azért van szükség, hogy a hiányosnak vélt részeket korrigáljuk, esetleg még a színt is alakítani tudjuk. Korrekció után éri el végleges formáját a megálmodott sminktetoválás.

Garancia és tartósság

A szemöldöktetoválások tartóssága bőrtípustól, életviteltől és a használt pigmentek sötétségétől függ. Általában 1-2 évente érdemes frissíteni.

Ellenjavallatok

  • Gyulladásos betegség, láz esetén nem végzünk sminktetoválást.
  • Krónikus vagy hosszabb betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után. Például: véralvadási zavarok, cukorbetegség vagy pajzsmirigy betegség
  • Terhesség és szoptatás esetén nem javasolt sminktetoválás készítése!
  • Kérjük, bejelentkezéskor tudasd velünk van-e a tetoválandó felületen anyajegyed vagy szemölcsöd, hegesedési problémád, esetleg allergiád lidocainra.
Ez az alt text
Frissen készült púderes hatású szemöldöktetoválás.
Frissen készült szemöldök tetoválás
Frissen készült púderes hatású szemöldök tetoválás
Szálas szemöldöktetoválás
Szálas, microblading technikával készült szemöldöktetoválás, a maximális természetességre törekedve.
Természetes szemöldöktetoválás, szálas technikával
Microblading, szálas technikával készült szemöldöktetoválás, a természetes hatásért
Szemöldöktetoválás szálas technikával
Szálas technikával készült szemöldöktetoválás, a maximális természetességre törekedve.
Púderes szemöldöktetoválás
Púderes hatású szemöldöktetoválás
Frissen készült púderes hatású szemöldök
Új forma, új szín, púderes technikával
Frissen készült púderes hatású szemöldöktetoválás és szemkontúr
Frissen készült púderes hatású szemöldöktetoválás, szemkontúr és gyógyult ajaksatír
Púderes hatású szemöldök és szemhéjkontúr tetoválása
Púderes hatású szemöldök és felső pillatő tetoválás
Púderes szemöldök szőke hajhoz, tervezéssel együtt
Frissen készült púderes szemöldök tetoválás
Új forma, új szín, púderes technikával
Friss microblading szálazás, szőke hajhoz
Régi tetoválás átalakítása púderessé
Régi tetoválás fedése hibrid technikával

Időt álló és tartós beavatkozásMenj biztosra és válassz profi sminktetoválót!

Sminktetoválásodat hosszú ideig fogod viselni. Nagyon fontos a tökéletes forma- és színválasztás továbbá a precíz kivitelezés. Leinformálható referenciákkal rendelkező, korszerű eszközöket és minőségi alapanyagokat használó szakembert válassz.

Lépj kapcsolatba velünk