Szemhéj tetoválás Elbűvölő tekintetért

Szinte mindenki használ szemceruzát a kontúrok megrajzolásához. Sokszor bosszantó, mert elkenődik pár perc után a gondosan és hosszasan elkészített kontúrvonal. Van akinek nehézséget okoz a tusvonal elkészítése. Esetleg érzékeny a szemed, allergiás a kozmetikumokra és ezért nem tudod kihúzni, pedig nagyon szeretnéd? Bármelyik problémával is küzdesz nap mint nap, tökéletes megoldás számodra a szemhéj tetoválás.

Szemhéjtetoválás

Tetoválási technikák

I. Szemhéj kontúr

Precíz tusvonal, ami igéző tekinteted ad minden nap. Vastagságát Te választhatod, attól függően, hogy csak egy szolidabb kontúrt vagy igazi cicaszemeket szeretnél.

Alsó szemhéjadat a felső szemhéj tetováláshoz maximálisan igazítva, a pillatő sűrítéstől a satírozott tetoválásig, bárhogyan elkészíthető.

II. Szemhéj satír (füstös)

A szemhéj kontúr satírozott változata, nincsenek éles vonalak, olyan mintha a szemceruzád eldolgoztad volna. Azoknak ajánljuk, akiknek egy picit kisebb a szemük, vagy zártabb a szemhéjuk. A füstösítés nagyítja optikailag a szemet, ezáltal nyitja a tekintetet. Ha egy picit merészebb vagy, játszhatunk a színekkel is.

Butterfly szemhéj satír: Különleges technika, mellyel a szemhéjpúdereket váltjuk ki. Kreatív és merész technika, a színek játékával. Merészebb a sima szemhéj satírnál, ez a tecnika a leglátványosabb.

III. Pillatő sűrítés

Visszafogott szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. Láthatatlanul emeli ki a szemed és teszi ragyogóvá a tekintetedet. Ennél a módszernél a szempillák vonalában tetoválunk, általában fekete színnel.

A tetoválás menete, hossza

Előrajzolás az egyik legfontosabb része a munkának. addig rajzolunk amíg a szemformához tökéletesen passzoló ívet és hosszt kapjuk. Speciális ceruzával rajzolunk, amit nem távolítunk el a tetoválás előtt.

A tetoválás hossza technikától függően változik, közben folyamatosan érzéstelenítünk.

Fájdalom

Legkorszerűbb érzéstelenítőknek hála a fájdalom egyáltalán nem, vagy enyhén érezhető.

Utókezelés

A sminktetoválás után a bőrfelületet speciális bőrfertőtlenítővel fertőtlenítjük. A szemhéjat nem kenjük semmilyen krémmel, magától gyógyul 10-12 nap alatt. Nem szabad áztatni, így a szauna, uszoda, izzasztó edzés kerülendő ebben a 10 napban.

Korrekció és véglegesítés

Korrekcióra 5-12 héttel a tetoválás után azért van szükség, hogy a hiányosnak vélt részeket korrigálni tudjuk. Korrekció után éri el végleges formáját a megálmodott sminktetoválás.

Garancia és tartósság

A sminktetoválás intenzitása és tartóssága teljesen egyénfüggő. A szemhéjtetoválást általában 2-3 év után érdemes frissíteni.

Ellenjavallatok

  • Gyulladásos betegség, láz esetén nem végzünk sminktetoválást.
  • Krónikus vagy hosszabb betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után. Például: véralvadási zavarok, cukorbetegség vagy pajzsmirigy betegség
  • Terhesség és szoptatás esetén nem javasolt sminktetoválás készítése!
  • Kérjük, bejelentkezéskor tudasd velünk van-e a tetoválandó felületen szemölcsöd, fibrómád, hegesedési problémád, esetleg allergiád lidocainra és ha viselsz kontaktlencsét
Felső- és alsó szemhéjkontúr frissen a tetoválás után
Felső- és alsó szemhéjkontúr frissen a tetoválás után.
Füstös szemhéjtetoválás több szögből
Fekete-barna füstös szemhéjtetoválás több szögből
Teljes arc sminktetoválása
Gyógyult sminktetoválások frissítés előtt. Ajak, szemhéj és szemöldök.
Púderes szemöldök, teljes ajaksatír és füstös szemhéjtetoválás
Frissen készült púderes hatású szemöldöktetoválás és szemkontúr
Frissen készült púderes hatású szemöldöktetoválás, szemkontúr és gyógyult ajaksatír
Vékony, diszkrét kontúr és félig behúzott alsó pillatő
Púderes hatású szemöldök és szemhéjkontúr tetoválása
Púderes hatású szemöldök és felső pillatő tetoválás

Időt álló és tartós beavatkozásMenj biztosra és válassz profi sminktetoválót!

Sminktetoválásodat hosszú ideig fogod viselni. Nagyon fontos a tökéletes forma- és színválasztás továbbá a precíz kivitelezés. Leinformálható referenciákkal rendelkező, korszerű eszközöket és minőségi alapanyagokat használó szakembert válassz.

Lépj kapcsolatba velünk