Száj tetoválás Álom ajkakért

Nem szimmetrikusak az ajkaid? Élettel teli színre vágysz? Szolid szájtetoválás tetszik, mely észrevehetetlenül szépíti az ajkad. Az ajaktetoválás mindenkinek jól áll. Nincs több elmosódott kontúr. Évekre nyugodtan elfelejtheted a rúzsod.

Száj- és ajaktetoválás

Száj tetoválási technikák

Ma már minden megoldható a korszerű technikáknak köszönhezően, a kontúr nélküli tetoválástól az erősen rúzsozott telt hatásig.

I. Félsatír

Elégedetlen vagy ajkaid formájával, egyenetlen a szád kontúrja? Akkor neked való ez a technika! Ezzel a technikával csak a száj felületének egy részét satírozzuk be, a színt összedolgozzuk a saját száj színével, így természetes lesz a végeredmény. Általában a saját szájszínnel közel azonos színt választunk.

II. Teljes szájsatír

Ez a technika hangsúlyozza ajkaidat, sminkelt hatást biztosít. A vékony ajkakat ezzel tudjuk a leginkább formázni, optikailag növelni. Ez a fajta szájtetoválás elkészíthető kontúrral, vagy akár látható kontúr nélkül is. A színeknek csak a személyiséged és fantáziád szab határt.

III. 3D szájtetoválás

Szereted a különlegességeket, hangsúlyozni szeretnéd ajkaid teltségét? Több szín kombinációjával készítjük, mellyel még teltebb ajkakat tudunk elérni. A színeknek ennél a technikánál is csak a fantáziád szab határt.

A szájtetoválás menete, hossza

Előrajzolás az egyik legfontosabb része a munkának, precízen rajzoljuk meg a megfelelő ívet és legelőnyösebb formára törekszünk. Speciális ceruzával rajzolunk, amit nem távolítunk el a tetoválás előtt.

Maga a tetoválás körülbelül másfél órát vesz igénybe, közben folyamatosan érzéstelenítünk.

Fájdalom

Legkorszerűbb érzéstelenítőknek hála csak rövid ideig tart a kellemetlen rész, így teljesen elviselhetővé válik a tetoválás .

Utókezelés

A sminktetoválás után a bőrfelületet speciális bőrfertőtlenítővel fertőtlenítjük, regeneráló hatású utóápoló krémmel hidratáljuk. A kezelést követően duzzadás, esetleg lilás foltok jelenhetnek meg az érzéstelenítő hatására, ami teljesen normális folyamat és pár órán belül el is tűnik. Mindenkinek saját krémet adunk a további otthoni ápolásra. Az utóápolóval a következő 5 napban folyamatosan ápolni kell, áztatni nem szabad, így szauna, uszoda, izzasztó edzés is tilos.

Korrekció és véglegesítés

Korrekcióra 5-12 héttel a tetoválás után azért van szükség, hogy a hiányosnak vélt részeket korrigálni, a színt még alakítani tudjuk. Korrekció után éri el végleges formáját a megálmodott sminktetoválás.

Garancia és tartósság

A szájtetoválások tartóssága általában 1,5-3 év, a szín intenzitásától és a technikától függően.

Ellenjavallatok

  • Gyulladásos betegség, láz esetén nem végzünk sminktetoválást.
  • Krónikus vagy hosszabb betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után. Például: véralvadási zavarok, cukorbetegség vagy pajzsmirigy betegség
  • Terhesség és szoptatás esetén nem javasolt sminktetoválás készítése!
  • Kérjük, bejelentkezéskor tudasd velünk van-e a tetoválandó felületen anyajegyed vagy szemölcsöd, hegesedési problémád, esetleg allergiád lidocainra és hogy szokott-e lenni herpeszed.
Természetes hatású ajakszínezés
Púderes szemöldök, teljes ajaksatír és füstös szemhéjtetoválás
Teljes ajaksatír lépésről lépésre
Teljes szájsatír lépésről lépésre
Félsatíros szájtetoválás előtte és utána
A felső képen a Vendég természetes szájszíne, az alsó kép a korrekció előtt készült a félsatíros technikával készült ajkairól.
Teljes arc sminktetoválása
Gyógyult sminktetoválások frissítés előtt. Ajak, szemhéj és szemöldök.
Meleg, rózsaszín félsatír gyógyultan
Természetes hatású, korrekciós szájtetoválás

Időt álló és tartós beavatkozásMenj biztosra és válassz profi sminktetoválót!

Sminktetoválásodat hosszú ideig fogod viselni. Nagyon fontos a tökéletes forma- és színválasztás továbbá a precíz kivitelezés. Leinformálható referenciákkal rendelkező, korszerű eszközöket és minőségi alapanyagokat használó szakembert válassz.

Lépj kapcsolatba velünk